Esittely

Jyväskylä Science Fiction seura 42 järjestää yhteistyössä K-S Kirjailijoiden kanssa Lokakuun 29. päivä 2011 Lokacon-nimisen tapahtuman Keski-Suomen Kirjailijatalolla. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtuman tarkoitus on koota yhteen keskisuomalaisia spekulatiivisen fiktion kirjoittajia ja harrastajia.

Tapahtuman teemana on Keski-Suomen SF-kirjoittajat. Vieraina tapahtumassa ovat kaksi romaania julkaisut kirjailija Pasi Ilmari Jääskeläinen ja valtakunnallisissa Tähtivaeltaja- ja Atorox -novellikirjoituskilpailuissa menestyneet kirjoittajat Katri Alatalo ja Timo Männikkö.

Lokaconin ohjelma koostuu pääasiassa esitelmistä ja paneeleista. Mukana mm. kirjoittajavieraiden yhteinen paneeli kirjoituskilpailujen merkityksestä nuorelle kirjoittajalle, vieraiden omia ohjelmanumeroita, esitelmää saksalaisista tieteissarjoista, keskustelua Harry Potterin maailman syvimmästä olemuksesta ja spekulatiivisten elokuvien keksimistä. Ohjelma muokkautuu syksyn kuluessa ja muutokset ovat mahdollisia.